Szemöldökplasztika

Barátságosabb, kellemesebb megjelenés

Fiatalos, nyílt tekintet

Látványos és hosszan tartó eredmény
 

Neked ajánljuk a szemöldökplasztikát:

  • ha megereszkedett a szemöldökvonalad szomorú vagy morcos arckifejezést kölcsönöz arcodnak
  • a megereszkedett szemöldököd miatt már a szemhéjad is megereszkedettnek látszik
  • ha folyamatosan felhúzva tartod szemöldököd, hogy növeld a látószöged

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Az idő múlásával előfordulhat, hogy a gravitációnak engedelmeskedve szemöldökünk is megereszkedik. A szemöldökvonal megereszkedése miatt gyakran megemelt fejtartással, vagy állandóan felhúzott szemöldökkel igyekszünk kompenzálni azt, hogy a szemöldök alacsonyan van. Ez pedig nem csupán esztétikai szempontokból jelenthet problémát - gyakran a látásban is zavaró lehet.

Tudtad?

Friss kutatások arról számoltak be, hogy az emberi arc legmeghatározóbb eleme meglepő módon nem az orr, vagy a szemek, hanem a szemöldök. És ha jobban belegondolunk, rögtön egyértelművé is válik, hogy a szemöldök formája mennyire más karaktert képes adni az arcunknak. Egy szépen ívelt szemöldök kinyitja a tekintetet és keretezi az egész arcot. A szemöldökemelés plasztikai műtéttel ezért az egyik leggyakoribb arcplasztikai beavatkozás. További információkért egyeztess időpontot orvosainkhoz a 0630 545 4159-es telefonszámon!

A műtét menete:

A szemöldökemelést – mint minden plasztikai műtétet – először is konzultáció előzi meg. A szakorvos és a páciens közösen megvizsgálják a problémát, az orvos pedig eldönti, pontosan milyen beavatkozás szükséges. Ez az eljárás az egyszerűbb beavatkozások közé tartozik, gyorsan lezajlik, nem igényel altatást, akár helyi érzéstelenítés mellett is végezhető. Lényege, hogy a szemöldök felett ejtett bemetszés segítségével eltávolítják a felesleges bőrt, így a szemöldök automatikusan magasabbra kerül. A műtét nagyjából egy órát vesz igénybe.

Milyen hosszú a felépülési idő?

A beavatkozás után szinte alig marad nyom, de apró bevérzésre számítanod kell. A bőr alatt felszívódó varratok után maradt apró heg szinte tökéletesen észrevétlen lesz. Így nem csupán újra kinyílik majd számodra a világ, hanem egész arcberendezésed átalakul: az arcvonásaid fiatalosabbá, harmonikusabbá válnak, a tekinteted nyíltabbnak és szemed nagyobbnak tűnik majd.

Mit tehetsz Te a legjobb eredmény érdekében?

  • Tartsd be pontosan az orvos utasításait.
  • Kerüld az erős fizikai megterhelést, lehajlást, ne emelj nehezet.
  • A műtét után néhány napig a homlokmimika kerülése javasolt.
  • Ne végezz testedzést min. 2 hétig.

A műtétek eredménye kor- és bőrtípus függők, de számos egyéb tényező is befolyásolhatja a végeredményt, ezért kérünk, elégedettséged biztosítása érdekében konzultálj plasztikai sebészünkkel.

Jelentkezz be mielőbb konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben