Orrplasztika

Esztétikusabb, harmonikusabb arc

Magabiztos, megnyerő megjelenés

Látható műtéti hegek nélküli, tartós megoldás
 

Neked ajánljuk az orrplasztikát:

  • ha úgy érzed, hogy arcodhoz képest aránytalanul nagy vagy kicsi az orrod
  • ha elégedetlen vagy az orrod alakjával, ívével, formájával
  • ha zavar, hogy ferde, vagy túlságosan lapos, széles vagy hegyes az orrod
  • ha az orrodon lévő egyenetlenségeket, görbületeket szeretnéd tartósan eltüntetni

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Az arc egyik legszembeötlőbb része ezért mérete és alakja nagyban befolyásolja megjelenésünket. Ha nem ideális, zavaróan befolyásolja arcunk harmóniáját. A veleszületett vagy baleset következményeként szerzett deformitások akár pszichés problémákat, komplexusokat is okozhatnak. Az arcodhoz leginkább illő forma kialakítása orrplasztikával lehetséges - legyen szó kisebb korrekcióról vagy egy teljesen új orrforma kialakításáról, minden esetben látványos és tartós megoldást jelent.

Mi az orrplasztika eredménye?

Az orrplasztikával tartós eredményt érhetsz el. A műtét során nemcsak az orrod alakja, hanem mérete is változtatható, kisebbíthető vagy nagyobbítható - rövidíthető vagy hosszabbítható az arcformádnak és igényeidnek, elképzeléseidnek megfelelően. A korrekció előnyössé varázsolja megjelenésed és helyreállítja az önbizalmad.

Kérj időpontot konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

A műtét menete

A beavatkozást minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, mely során plasztikai sebészünk tájékoztat a műtét menetéről és az elérhető eredményről. Az orrplasztika bonyolult beavatkozás, az orvos részéről pontos tervezést igényel. A műtéti tervet mindig személyre szabottan, a páciens elvárásaihoz és adottságaihoz mérten készítjük el. A többféle metszési lehetőség, ill. a deformitások megszüntetésére szolgáló technika közül mindig a legcélravezetőbbet választjuk - azt, amelyik a leginkább szolgálja a kívánt eredmény elérését. Az orrplasztika során többnyire az orrnyílásokon belül, a nyálkahártya felől rejtetten végezzük a metszéseket, így külső heg nyoma egyáltalán nem marad látható. Ezt zárt orrplasztikának nevezzük. Bizonyos esetekben azonban a külső metszés elengedhetetlen, ekkor az orrnyílásokat elválasztó bőr felületén ejtjük a bemetszést, ami idővel szinte teljesen észrevehetetlenné válik. Az orr formázható saját porc felhasználásával, implantátum behelyezésével, sőt szükség esetén volumenpótlás céljából feltöltő anyaggal, ill. saját zsír feltöltéssel is történhet a végső formázás. Szükség esetén az orrplasztikával egyidejűleg orrsövény műtét is elvégezhető. Az orrplasztika helyi érzéstelenítésben is fájdalommentesen elvégezhető, de általában altatásban történik az egynapos sebészet szabályainak megfelelően. Ekkor a műtét előtt laborvizsgálatokra és EKG-re, esetenként mellkasröntgenre is szükség van. A beavatkozás időtartama 1-2 óra.

Mi történik a beavatkozás után?

A műtét végén a korábban általánosan használt tampon legtöbbször elkerülhető. A legtöbb esetben általában felszívódó ún. matracöltést használunk, így a tampon és az annak eltávolításával járó kellemetlenséggel a páciensnek legtöbbször nem kell szembesülnie. A végső eredmény 6-8 hónap elteltével alakul ki. Az altatásban történő műtét után 1 éjszaka benntartózkodás javasolt, a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás követően néhány órás megfigyelés után távozhatsz klinikánkról.

Közvetlenül az orrplasztika után számítanod kell szemkörnyéki duzzanat, esetenként kisebb bevérzés kialakulására, ami 10-14 alatt felszívódik. Két hét elteltével már biztosan munkába állhatsz és végezheted a fizikai megterhelésen kívüli szokásos teendőidet.

Mit tehetsz Te a legjobb eredmény érdekében?

  • Tartsd be pontosan az orvos utasításait
  • 2 hétig kerülnöd kell mindenféle fizikai megerőltetést
  • Könnyebb testmozgást 3 hét, megerőltetőbb testedzést 6 hét elteltével végezhetsz
  • 2 hónapig kerüld a szoláriumozást, a napozást és a szaunázást

Milyen kockázatokkal jár a beavatkozás?

A szövődmények esélye is igen csekély. A műtétet megelőző konzultáció során plasztikai sebészünk részletes tájékoztatást ad a beavatkozásról, kockázatairól.

Jelentkezz be konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

Plasztikai sebészünk és az egész személyzet arra törekszik, hogy a műtéttel lehető legjobb eredményt érjék el, és hogy a beavatkozás alatt a lehető legkényelmesebben és a legnagyobb biztonságban érezd magad.

Kérj időpontot orrplasztikára, hogy arcod harmonikussá, önbizalmad pedig szilárddá váljon!

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben