Nyakplasztika

Helyreállítja a fiatalos nyakkontúrt

Látványos, hosszan tartó eredmény

Feszes és ránctalan nyak - 5-10 évvel fiatalabb megjelenés
 

Neked ajánljuk a nyakplasztikát:

  • ha kecsesebb nyakra és egyenletes állvonalra vágysz
  • ha az átlagnál lazább kötőszöveted miatt állad alatt bőrmegereszkedés, ún. „pulykanyak” alakult ki
  • ha már unod, hogy garbóval vagy kendővel kell eltakarnod a nyakad
  • ha vissza szeretnéd nyerni önbizalmad

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Míg az arcápolással intenzíven foglalkozunk, a nyak bőréről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Pedig a nyak bőre igen vékony, ezért ez az egyik legérzékenyebb terület, amelyen az idő múlása kíméletlenül nyomot hagy. Előfordul, hogy nem csak a bőr lazul meg és válik ráncossá, hanem a gravitációnak engedve a nyakizmok is elveszítik feszességüket. Ezek az eltérések nyakplasztikai műtéttel orvosolhatók. A műtét általában a nyakat érinti, de szükség esetén kiterjeszthető a tokára vagy az arc alsó kétharmadára is.

Mi a nyakplasztika eredménye?

A nyakplasztika után az arcod és a nyakad karaktere látványosan fiatalabbá válik, megőrizve a természetes hatást. A nyak bőrét rejtett metszésekkel felvarrjuk eredeti helyére, ezáltal alakja ismét feszessé válik, azonban a természetes és tartós eredmény érdekében a bőrbe bevésődött mély barázdákat egyéb kezelésekkel még érdemes finomítani. A helyreállított nyakkontúr visszaadja fiatalos megjelenésed és önbizalmad!

Kérj időpontot konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

A műtét menete

A műtétet minden esetben megelőzi egy konzultáció a plasztikai sebészünkkel, aki az elvárásaidnak és egyéni adottságaidnak megfelelően felvázolja a lehetőségeket. Alkatodtól és igényedtől függően sor kerülhet nyaki zsírleszívásra, a felesleges bőr eltávolítására, vagy a két eljárás kombinációjára. A mai korszerű műtéti eljárás során már nem csupán a nyakbőr hátrahúzása és a felesleg eltávolítása történik, hanem szükség esetén a bőr alatti szöveteket és vékony izmot is megfeszítjük, így az eredmény sokkal tartósabb lesz. A konzultáció során kerül kiválasztásra a legcélravezetőbb műtéti technika. Célunk, hogy a kívánt eredményt a lehető legkevésbé feltűnő módon, hajas fejbőrnél és a fül mögött történő rejtett vágásokkal érjük el. Gyógyulást követően ezek a hegek csaknem láthatatlanokká válnak.

A nyakplasztikát laborvizsgálat, EKG és 40 éves kor felett mellkasröntgen előzi meg. A 2 órás beavatkozás általában altatásban történik és utána egy éjszakát célszerű a klinikán tölteni. Ha a műtét intravénás bódításban vagy helyi érzéstelenítésben történik, nincs szükség az egy éjszakás bent alvásra. A bódítást követő 4 órás megfigyelés után kísérővel távozhatsz intézményünkből. A sebzárást követően felhelyezzük a ragasztókat, a speciális kötést és esetenként szorítópántot. A kívánt eredmény eléréséhez, a speciális szorító pántot 1-3 hétig kell viselned. 

Beavatkozás utáni teendők

A nyakfiatalító plasztikai műtét után minden esetben pihenés és maximális kímélet javasolt. A műtétet követő 1-2 hétben számítanod kell duzzanatra és az öltések okozta feszítő érzésre, ez azonban csak átmeneti kellemetlenség. A varratszedés általában 2 hét után várható, ekkorra a feszülés már jelentősen csökken. A műtét utáni pár napban aludj felpolcolt háttal és inkább pépes, könnyen rágható ételeket fogyassz; kerüld a forró, fűszeres ételeket és az alkoholt. A plasztikai beavatkozás utáni első héten tilos olyan tevékenységet folytatni, ami vérbőséget okozhat az arc és a nyak területén: ne hajolj, ne emelgess nehéz dolgokat, stb. A varratszedést követően rendszeres kontrollra lesz szükség, melynek időpontjairól a plasztikai sebészünk tájékoztat majd.

Mit tehetsz Te a legjobb eredmény érdekében?

  • Tartsd be pontosan az orvos utasításait.
  • A gyors felépülés érdekében kiemelten figyelj a kíméletes életmódra.
  • Ügyelj arra, hogy a sebet ne érje víz: hajat mosni tíz nap után lehet.
  • A beavatkozás területén kb. 2 hét után lehet sminket alkalmazni.
  • Az eredmény hosszú távú fenntartása érdekében alkalmazz további orvos-esztétikai kezeléseket
  • A beavatkozás után a heget kb. 1 évig óvd az erős napfénytől, szoláriumtól.

Milyen kockázatokkal jár a beavatkozás?

A nyakplasztikánál ritkán fordulnak elő szövődmények. Lehetséges korai szövődmény például a sebgyógyulás során fellépő gyulladás, fertőzés, utóvérzés, ám ezek idejében felismerve kezelhetők. A műtétet megelőző konzultáció során plasztikai sebészünk részletes tájékoztatást ad a beavatkozásról, és annak kockázatairól.

Ahhoz, hogy személyre szabott kezelési tervet tudjunk Neked készíteni, nem kell mást tenned, mint időpontot kérni szakorvosunkhoz egy konzultációra.

Jelentkezz be konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon!

Plasztikai sebészünk és az egész személyzet arra törekszik, hogy a műtéttel lehető legjobb eredményt érjék el, és hogy a lehető legkényelmesebben és a legnagyobb biztonságban érezd magad.

Kérj időpontot nyakplasztikára, hogy visszanyerd nyakad fiatalságát!

 

Ár

Nyakplasztika        420 000 Ft-tól
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben