Mellplasztika

Formás, feszes mellek – vonzóbb megjelenés

Hosszú távú, tartós megoldás az ideális alak elérésére

Fiatalosabb, magabiztosabb kisugárzás
 

Neked ajánljuk a mellplasztikát:

  • ha elégedetlen vagy melled méretével vagy alakjával
  • ha előnyösebb, vonzóbb, fiatalosabb külsőre vágysz
  • ha fürdőruhában is magabiztosan szeretnéd érezni magad

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő mellplasztika képes visszaadni azon nők vagy akár férfiak önbizalmát is, akik elégedetlenek melleik méretével, formájával. A mellplasztikai beavatkozáson átesők gyakran emlegetik, hogy a beavatkozás pozitív változást hozott az életükbe, sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, magabiztosabbak.

Mellplasztikára egészségügyi okokból is szükség lehet. A természetesen nagy mellméret számos problémát okozhat: megterheli a gerincet, hátfájdalmat okoz. Vagy daganatos betegség következtében részlegesen vagy teljesen eltávolított emlőt plasztikai műtéttel rekonstruálni lehet. A mellplasztika ilyen esetekben is segítséget nyújt.

Megoldások nőknek és férfiaknak egyaránt

A mellplasztikai eljárások nem csak a nők számára elérhetőek, bár kétségtelen, hogy a hölgyek között sokkal népszerűbb. A beavatkozások közül a leggyakrabban keresett a mellnagyobbítás, amely akár implantátummal akár saját zsírral is elvégezhető. A mellplasztika nyújtotta lehetőségek azonban itt nem érnek véget. A zavaróan nagy (például háti illetve derékfájdalmakat okozó), természetes mellek esetén a mellkisebbítő operáció is megoldást jelenthet. Ezen kívül a különböző helyreállító műtétek is fontos szerepet játszanak, akár betegség miatt eltávolított mellek helyreállítása is megvalósítható velük. A férfi mell plasztikája (gynecomastia) a genetikai vagy életvitelből adódó megnagyobbodott mirigy és zsírszövet eltávolítását jelenti, mely egyre inkább elterjedő operáció Magyarországon is.

Mi történik a műtétek előtt?

Mint minden orvosi beavatkozást, a mellplasztikát is egy állapotfelmérés előzi meg. A szükséges laboratóriumi, illetve egyéb vizsgálatokkal (EKG, mellkasröntgen, mammográfia, ultrahang) a veszélyforrások és komplikációk kockázata nagy mértékben csökkenthető.

Bízhat felkészültségünkben, szaktudásunkban

Sebészeink szaktudásukkal és tapasztalatukkal a lehető legjobb eredmény elérésén fáradoznak. Munkájuk a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelő felszereltséggel rendelkező műtőinkben végzik.
Ha bármilyen kérdése lenne a mellplasztikával kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken, illetve foglaljon időpontot konzultációra, ahol részletesen tudjuk tájékoztatni a lehetőségekről, eloszlatjuk kétségeit. És amennyiben minket tisztel meg bizalmával, a konzultáció költségeit a műtét megvalósulásakor jóváírjuk.

A speciális kezelésekről többet olvashat a gombokra kattintva, vagy a menüből navigálva.

Árak

Mellnagyobítás implantátum nélkül  540 000 Ft-tól    
Implantátum 220 000 - 300 000 Ft    
Mellnagyobbítás zsírátültetéssel  700 000 Ft-tól    
Mellkisebbítés + felvarrás altatásban       730 000 Ft-tól    
Mellfelvarrás altatásban 680 000 Ft-tól    
Mell helyreállítás egyéni ár    
Férfi mellműtétek 500 000 Ft-tól

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben