Kémiai hámlasztás

Elsimítja a bőr egyenetlenségeit és eltávolítja a bőr felszíni, károsodott rétegét

Üdébb, fiatalosabb, simább bőr

Gyors és eredményes kezelés

 

Neked ajánljuk a kémiai hámlasztást:

  • ha bőröd egyenetlen felszínű, ráncosodik, egyenetlenül pigmentált, szolárium- vagy napfénykárosodott;
  • ha belefáradtál abba, hogy a krémek nem használnak;
  • ha napozás után bőröd fáradtnak tűnik, illetve barna foltok jelennek meg rajta;
  • a nem akarnak múlni a pattanások és hegek;
  • begyulladt szőrtüszők, benőtt szőrszálak kezelésére.

Kérj időpontot!

Bővebben

A kémiai hámlasztás során alkalmazott anyagok elsimítják a bőr egyenetlenségeit és eltávolítják a bőr felszíni, károsodott rétegét. Az eltávolított réteg helyére természetes, fiatalos és sima bőr nő. A hámlasztás segíthet a szőrtelenítéssel gyakran együtt járó szőrbenövések kezelésében is. Ezért ajánljuk férfiaknak is - és nem csak - a szakáll benövő szőrszálai ellen.

A hámlasztás lépései

  • Felkészülés a hámlasztásra, konzultáció szakorvosunkkal. Kérj időpontot akár azonnal!
  • Érzéstelenítés? Nincs rá szükség! A kezelés fájdalommentes, egy enyhe csípő érzést tapasztalhatsz csupán, ami azonban villámgyorsan elmúlik.
  • Hámlasztás – alig 30 perc alatt!

Milyen anyagokat használunk a kémiai hámlasztás közben?

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban 2 különböző hámlasztási eljárást is biztosítunk, a használt kémiai anyagtól függően: a glikolsavas hámlasztást és TCA hámlasztást.

A glikolsavas hámlasztás során a glikolsav stimulálja a hámlás természetes folyamatát és sejtmegújító hatása van. A glikolsav megtalálható a természetben: a nádcukorban, az ananászban, a szőlőben és más gyümölcsökben. Az ezzel végzett hámlasztás simább, ragyogóbb arcbőrt eredményez úgy, hogy a beavatkozás után rögtön végezhetjük a mindennapi tevékenységünket.

A triklór-ecetsavas (TCA) kémiai hámlasztó kezelést azoknak ajánljuk, akik felületes ráncaiktól vagy pigmentfoltjaiktól szeretnének megszabadulni. Az öregségi foltokat eltűnteti, és a felületi egyenetlenségek kisimítására is kiváló. A kívánt eredmény eléréséhez a hámlasztást ismételni kell. A középmélységű kémiai hámlasztás (35%-45%) után is elegendő 3-4 nap az otthoni gyógyuláshoz.

Mi a teendő, ha kémiai hámlasztást szeretnél?

Mivel a legfelületesebb hámlasztást is csak orvos, vagy egészségügyi iskolát végzett asszisztens alkalmazhatja orvosi felügyelet mellett, a legjobb helyen jársz, ha a Körúti OrvosEsztétikai Központba jelentkezel be kezelésre. Nálunk a triklór-ecetsavas és fenolos hámlasztást - az előírásoknak megfelelően - erre szakképesítéssel rendelkező orvosok végzik! A mi specialistáink a kémiai hámlasztás terén nagy gyakorlattal rendelkező orvosok. A hámlasztás előtt minden páciens esetében személyes megbeszélés szükséges annak megállapítására, hogy milyen típusú hámlasztásra van szüksége a bőrének, és mik az elvárásaid.

Kérj időpontot hámlasztásra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

 

Árak

Orvosi hámlasztás NeoStrata termékkel (glikolsav 25-70%):      
1 alkalom   9 800 Ft    
bérlet (6 alkalom) 53 000 Ft
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben