Intimplasztika

Tökéletes kisajkak - esztétikailag és funkcionálisan is

Gyors ambuláns műtét

Jobb életminőség
 

Neked ajánljuk a kisajak plasztikát:

  • ha elégedetlen vagy a kisajkak méretével, formájával
  • ha egészségügyi vagy esztétikai okokból kisebbíteni szeretnéd kisajkaidat
  • ha mindennapi tevékenységeid során (sport, ülés) fájdalmat okoznak
  • ha olyan fehérneműt, tornadresszt viselsz, ami szabadon hagyja a nagyméretű kisajkakat
  • ha méretük problémát okoz a szexuális aktus közben
  • ha szexuális partnered véleményétől tartasz, ami lelki problémákhoz, az önbizalmad csökkenéséhez is vezethet

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Sok nő érzi kellemetlenül magát, mert zavaróan nagynak találja a kisajkait. Ezt a problémát egy kisebb, egynapos intimplasztika, vagy kisajak-plasztikai sebészet keretében végzett, esztétikai műtéti beavatkozással könnyedén meg tudjuk oldani. A modellek, táncosok, sportolók számára zavaró lehet, hogy a szorosan a testre tapadó ruházaton áttűnik a nemi szervek kontúrja. A kisajkak méretének csökkentése, illetve betegségek miatt vagy más okból, például szülés során bekövetkező sérülések miatt kialakuló alaki eltérések megszüntetése, a kisajkak kívánatos állapotának elérése, helyreállítása érdekében egyeztessen időpontot intimplasztikai szakrendelésünkre a 0630 545 4159-es telefonszámon.

Az intimplasztika fokozottabb figyelmet kap, mint valaha, az esztétika napjainkban megfigyelhető divatja (borotválás, tetoválás, intim testékszerek) figyelmet erre a testtájékra irányították. A szőrtelenített szeméremtájék jól láthatóvá teszi a nemi szervek alakját, méretét. A kisajakplasztika a kisajkak alakjával, méretével kapcsolatos elégedetlenség megszüntetésére, az ideális alakú, méretű kisajkak kialakítására kínál megoldást.

Az intimplasztika vagy kisajak plasztika műtét menete

A beavatkozást megelőzi egy konzultáció plasztikai sebészünkkel, aki részletes tájékoztatást ad a műtéttel kapcsolatosan. A beavatkozást általában helyi érzéstelenítésben végezzük és mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe. A műtét során plasztikai sebészünk eltávolítja a felesleges szövetet, így a megnyúlt kisajkakat a kívánt méretűre alakítja.

Mi történik a műtét után?

A helyi érzéstelenítésben végzett intimplasztika után azonnal távozhatsz klinikánkról. A leggyorsabb felépülés és a legjobb eredmény elérése céljából tartsd be pontosan plasztikai sebészünk utasításait.

Jelentkezz be mielőbb intimplasztikai konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

« Vissza az előző oldalra
Időpontfoglalás
Intimplasztika 180 000- 200 000 Ft

Teljes árlista

* A konzultációs díj jóváírásra kerül a műtét árából, amennyiben a műtét fél éven belül megvalósul klinikánkon.
A feltüntetett műtéti árak tájékoztató jellegűek. A végleges ár a konzultáció során kerül meghatározásra. Plasztikai sebészeink minden páciensünk egyedi igényeit figyelembe véve választják meg az optimális műtéti eljárást, ezért ennek megfelelően áraink is személyre szabottak.

×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben