Férfi mellplasztika - Gynecomastia

A férfi mell nőies megnagyobbodását hormontartalmú/egyéb gyógyszerek, vagy pubertás kori hormonváltozás idézheti elő. Okozhatja továbbá alkati adottság, vagy a testtömeg növelő szerek, szteroidok túlzott mértékű fogyasztása. Ilyenkor az amúgy kicsi mirigyállomány a férfi mellben megnövekszik és csomószerűen tapinthatóvá válik, vagy a zsírszövet szaporodik fel, de az is előfordul, hogy egyszerre mindkettő megtörténik. A gynecomastia leggyakrabban kétoldali és szimmetrikus, de ritkán féloldali is lehet. Esztétikailag nagyon zavaró, így plasztikai sebészeti megoldást igényel.

Hogyan történik a férfi mellműtét?

A mellműtét történhet zsírszívással, mirigyeltávolítással, bimbóudvar korrekcióval vagy akár mindhárom módszerrel egyszerre. A zsírszívást akkor alkalmazzuk, amikor a kissé megnövekedett mellben kevesebb a mirigyállomány, mint a zsírszövet. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a zsírleszívás a BodyJet technológiának köszönhetően rendkívül kíméletesen történik, minimálisra csökkentve a fájdalmat és a felépülési időt. A zsírleszívás járóbeteg-ellátásként is elvégezhető.

Mirigytöbblet esetén mirigyeltávolítással korrigáljuk a mellet. A műtét során a bimbóudvar méretén, formáján is tudunk alakítani.

Bővebben

Mi történik a műtét után?

  • A beavatkozást követően 2-4 hétig a mellkason kompressziós ruházatot kell viselni, mely segít a bőrt letapassztani, elősegíti a gyógyulást,
  • a hegek az idő múlásával elhalványodnak, alig észrevehetők,
  • a műtét után a sebgyógyulás problémát okozhat, fájhat, véraláfutás, bőrelszíneződés, duzzanat előfordulhat.

 

« Vissza az előző oldalra
Időpontfoglalás
Férfi mellműtétek 260 000 Ft

Teljes árlista

* A konzultációs díj jóváírásra kerül a műtét árából, amennyiben a műtét fél éven belül megvalósul klinikánkon.
A feltüntetett műtéti árak tájékoztató jellegűek. A végleges ár a konzultáció során kerül meghatározásra. Plasztikai sebészeink minden páciensünk egyedi igényeit figyelembe véve választják meg az optimális műtéti eljárást, ezért ennek megfelelően áraink is személyre szabottak.

×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben