Gynecomastia - Férfi mellplasztika

gynecomastia

A férfi mell nőies megnagyobbodását hormontartalmú/egyéb gyógyszerek, vagy pubertás kori hormonváltozás idézheti elő. Okozhatja továbbá alkati adottság, vagy a testtömeg növelő szerek, szteroidok túlzott mértékű fogyasztása. Ilyenkor az amúgy kicsi mirigyállomány a férfi mellben megnövekszik és csomószerűen tapinthatóvá válik, vagy a zsírszövet szaporodik fel, de az is előfordul, hogy egyszerre mindkettő megtörténik. A gynecomastia leggyakrabban kétoldali és szimmetrikus, de ritkán féloldali is lehet. Esztétikailag nagyon zavaró, így plasztikai sebészeti megoldást igényel.

Hogyan történik a gynecomastia műtét?

A mellműtét történhet zsírszívással, mirigyeltávolítással, bimbóudvar korrekcióval vagy akár mindhárom módszerrel egyszerre. A zsírszívást akkor alkalmazzuk, amikor a kissé megnövekedett mellben kevesebb a mirigyállomány, mint a zsírszövet. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a zsírleszívás a BodyJet technológiának köszönhetően rendkívül kíméletesen történik, minimálisra csökkentve a fájdalmat és a felépülési időt. A zsírleszívás járóbeteg-ellátásként is elvégezhető.

Mirigytöbblet esetén mirigyeltávolítással korrigáljuk a mellet. A műtét során a bimbóudvar méretén, formáján is tudunk alakítani.

Mi történik a műtét után?

  • A beavatkozást követően 2-4 hétig a mellkason kompressziós ruházatot kell viselni, mely segít a bőrt letapassztani, elősegíti a gyógyulást,

  • a hegek az idő múlásával elhalványodnak, alig észrevehetők,

  • a műtét után a sebgyógyulás problémát okozhat, fájhat, véraláfutás, bőrelszíneződés, duzzanat előfordulhat.

Árak

Férfi mellműtétek         500 000 Ft-tól

 

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben