Fenékplasztika

fenekplasztika

A fenékplasztikával történő alakformálás egyre népszerűbb, mivel a formás, kerek popsi – akárcsak a szép mell – a nőisség kifejezője. A fenék formája alkati tulajdonság, tehát genetikai adottságainktól függ, ezért ha ezek nem előnyösek, testedzéssel nehezen formálható. Ha esztétikus, feszes, kerek formákra vágysz, a legjobb megoldás számodra a saját zsírral történő feltöltés. A tökéletes eredmény elérése érdekében a beavatkozás igény szerint kombinálható comb- vagy hasplasztikával, hogy alakod tökéletessé váljon.

Mikor ajánljuk?

  • ha úgy érzed, testalkatodhoz képest túl lapos vagy kicsi a feneked,
  • ha természetes kinézetű, kerek, szexi és feszes popsit szeretnél,
  • ha nem szeretnéd, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetedbe,
  • ha egyszerre két problémára szeretnél megoldást találni: a nemkívánatos helyekről áthelyezni a zsírpárnáidat a fenék területére.

Napjainkban egyre népszerűbbek a saját zsírszövettel végzett plasztikai műtétek az új fejlesztésű speciális műszerek és műtéti technikáknak köszönhetően. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a legkorszerűbb saját zsír átültetésére szolgáló berendezéssel végezzük a beavatkozást, mely kíméletes módon szívja le zsírt, így más technikákhoz képest kimagaslóan nagy arányban marad életképes a beültetett zsírszövet.Előnye, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe és a felépülési idő rövidebb, mint az implantátumos fenékplasztikánál.

A műtét menete

A beavatkozást minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, mely során plasztikai sebészünk tájékoztat a műtét menetéről és az elérhető eredményről. Meghatározza, hogy mely területről kerülhet leszívásra az átültetendő zsírszövet. A fenékplasztika saját zsírfeltöltéssel eljárás általában helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás időtartama 1-2 óra. A nagyobb és hosszabb műtétek altatásban történnek, az egynapos sebészet szabályainak megfelelően. Ekkor a műtét előtt laborvizsgálatokra és EKG-re, esetenként mellkasröntgenre is szükség van. A műtét során először az országban egyedülálló, legkorszerűbb berendezés segítségével, kíméletesen zsírleszívással eltávolítjuk a zsírszövetet. Az átültetésre kerülő zsírszövet általában a has és csípő területéről nyerjük, ugyanis ezen területek zsírsejtjei reagálnak a leglassabban a fogyásra, ami a fenékfeltöltés szempontjából igen kedvező. Majd a leszívott zsírt speciális tisztító eljárást követően rövid időn belül egyenletesen eloszlatva befecskendezzük a fenékbe a kívánt alakúra formálva azt. A beavatkozást apró szúrásokból végezzük, látható műtéti hegek nélkül.

Mi történik a beavatkozás után?

A műtét végén  felhelyezzük a ragasztócsíkokat és a speciális fedőkötést. Az altatásban történő műtét után 1 éjszaka benntartózkodás javasolt, a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás követően erre nincs szükség. A zsírszívás után 6-8 hétig szorítóruhát kell viselned. Mivel a zsírátültetés a legkorszerűbb eljárással történik klinikánkon, a felépülési idő és a műtét utáni bevérzés, fájdalom jelentősen csökken. A beavatkozást követően 1-2 hét múlva munkába állhatsz és végezheted a fizikai megterhelésen kívüli szokásos teendőidet. Szükség esetén a beavatkozás fél év múlva ismételhető.

Mit tehetsz Te a legjobb eredmény érdekében?

  • Tartsd be pontosan az orvos utasításait!
  • 4 hétig tilos ráülni az átültetett zsírra és háton aludni,
  • 6-8 hétig tilos megerőltető fizikai tevékenységet végezni,
  • fontos az egészséges életmód és rendszeres mozgás az eredmény hosszú távú megőrzése érdekében.

Milyen kockázatokkal jár a beavatkozás?

A saját zsír átültetés előnye, hogy mivel teljesen testazonos anyagot használunk az allergiás reakció előfordulása kizárt, és mivel kíméletes technikával végezzük a zsírátültetést, a szövődmények esélye is igen csekély. A műtétet megelőző konzultáció során plasztikai sebészünk részletes tájékoztatást ad a beavatkozásról, kockázatairól.

 

Ár

Fenékplasztika zsírfeltöltéssel         egyéni ár
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben