Combplasztika

Feszes és formás combok

Azonnal látható combfeszesítés

Magabiztos megjelenés fürdőruhában is
 

Neked ajánljuk a combplasztikát:

  • ha testsúlyváltozás vagy az öregedési folyamat miatt megereszkedett a bőr a combodon
  • ha testedzés hatására sem érted el, hogy feszes és formás legyen a combod
  • ha unod már, hogy combjaid vastagsága miatt nehéz megfelelő ruhadarabokat találnod
  • ha újra magabiztosan szeretnéd érezni magad rövidnadrágban és fürdőruhában is

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Combplasztikára abban az esetben kerül sor, amikor a jelentős súlyingadozások vagy a megereszkedett, laza kötőszövet miatt az öregedési folyamat következtében a comb bőre megereszkedik. Sajnos a lógó bőrtől még rendszeres testedzéssel és célzott tornával sem lehet megszabadulni, mert a gyakorlatok az izmokat feszesítik nem a meglazult bőrszövetet és kötőszövetet. Combplasztikával viszont hatékonyan és egyszerűen megoldható ez a probléma.

Mi a combplasztika eredménye?

A combplasztika segítségével visszaállítható a comb bőrének és kötőszövetének a feszessége. A combplasztika során eltávolítjuk a külső és belső comb meglazult bőrfeleslegét az esetlegesen ott felhalmozódott zsírszövettel együtt. Ennek eredményeképpen újra testalkatodhoz arányos, szép, feszes tónusú combod lesz, mely fiatalosabb megjelenést biztosít számodra.

Kérj időpontot konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

A műtét menete

A beavatkozás előtti orvosi konzultáción plasztikai sebészünk felméri a probléma súlyosságát, tájékoztat a lehetséges műtéti módokról és az általuk elérhető eredményről. A konzultáció során az elvárásaidnak és egyéni adottságaidnak megfelelően kerül kiválasztásra a legcélravezetőbb műtéti technika. A combplasztikát laborvizsgálatok előzik meg, 40 éves kor felett az altatásban végzett műtéthez mellkasröntgenre is szükség van. A beavatkozás altatásban történik és általában 2-3 órát vesz igénybe. A műtét során, ha szükséges eltávolítjuk a felesleges zsírszövetet, majd a meglazult bőrszövet kerül kimetszésre. A combplasztikánál kevésbé látható helyen, a comb belső oldalán vagy a combhajlatban végezzük a vágást, ami itt látható, vékony hegvonalat eredményez, de ez az idő múlásával egyre halványodik.

Mi történik a beavatkozás után?

A combplasztika után azonnal kompressziós ruhát adnak rád, amit 4-6 hétig kell viselned. A bőröd alá egy vékony szívócsövet helyeznek, ami elvezeti a képződő váladékot – ezt 1-2 nap elteltével kiveszik. A műtét után általában 1-2 éjszakát kell a klinikán töltened. Kontroll vizsgálat egy hét múlva történik, majd a varratok eltávolítását két, ill. három hét múlva végezzük. Ha irodai munkát végzel, kb. 2 hét múlva munkába állhatsz, a sportolástól pedig 8 héten át tartózkodni kell. Ezután fokozatosan visszatérhetsz mindennapi életviteledhez és a mozgáshoz is.

Mit tehetsz Te a legjobb eredmény érdekében?

  • Tartsd be pontosan az orvos utasításait.
  • Érdemes figyelned az egészséges életmódra és a rendszeres mozgásra, hogy a súlyingadozás következtében elkerüld a további korrekciós műtétet.
  • A hegek teljes mértékben nem tűnnek el, viszont a hegkezeléssel sokat javíthatsz rajtuk.
  • A beavatkozás után a heget kb. 1 évig óvd az erős napfénytől, szoláriumtól.
  • Testkezelésekkel is gyorsíthatod a tökéletes eredmény kialakulását és fenntartását.

Milyen kockázatokkal jár a beavatkozás?

Mint minden műtéti beavatkozásnak, a combplasztikának is lehetnek szövődményei, de ritkán fordulnak elő. Ilyenek például a sebgyógyulás során fellépő gyulladás, fertőzés, utóvérzés. A műtétet megelőző konzultáció során plasztikai sebészünk részletes tájékoztatást ad a beavatkozásról, kockázatairól. Jelentkezz be konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon!

Plasztikai sebészünk és az egész személyzet célja az, hogy a műtéttel lehető legjobb eredményt érjék el, és a sebészeti beavatkozást a lehető legkönnyebbé és legkomfortosabbá tegyék számodra.

Kérj időpontot combplasztikára, hogy ismét magabiztosan vállalhasd alakod!

 

Ár

Combplasztika        600 000 Ft-tól
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben