Arcplasztika

Fiatalodj akár egy évtizedet!

Hosszú távú, hatékony megoldás

Természetes hatású megjelenés
 

Neked ajánljuk az arcplasztikát:

 • ha megereszkedett a bőr az arcodon, nyakadon, ráncaid egyre mélyebbek
 •  ha úgy érzed, túlzott mértékben megváltoznak az arcvonásaid, az arcszerkezeted
 • ha a non-invazív beavatkozások – szálas technikák, hyaluronsavas feltöltések - már nem nyújtanak kielégítő megoldást

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Az idő múlásával bőrünk természetes kollagéntermelése csökken; az arccsont, állcsont, homlokcsont fokozatosan kisebbé válik a csont felszívódása miatt; és a zsírszövet is elfogy, illetve átrendeződik az arcunkon. Ennek következtében arcunk megereszkedik, megjelennek a ráncok, a szem alatti árkok. Az öregedés jelei fáradtabb megjelenést kölcsönöznek arcunknak.

Az arcplasztikával ezeket a változásokat hatékonyan korrigáljuk. Célunk nem az arc átalakítása, hanem a fiatalítás, a korábbi arcvonások rekonstruálása. A beavatkozás hatására akár 5-10 évet is fiatalodhatsz.

Mit kell tudni az arcplasztikáról?

A beavatkozást megelőző konzultációra érdemes magaddal hoznod egy fiatalkori fényképed, ami jó alapot szolgáltat nekünk a megfelelő végeredmény eléréséhez. A beavatkozás során formálhatjuk az arc középső, alsó részét, a nyak, toka területét, vagy egyszerre több területet is.
Az arcplasztika egyéb plasztikai beavatkozásokkal is kombinálható pl.: az arcközép megereszkedése zsírátültetéssel is korrigálható.

Az előzetes konzultáció során a plasztikai sebész javaslata és a Te egyedi igényeid alapján dől el, hogy hogyan és mely területek korrekciójára lesz szükség.

A kisebb mértékű beavatkozást helyi érzéstelenítésben is végezhetjük, de az arcplasztika általában altatásban történik. A műtét 1-2 órát vesz igénybe.

Kérj időpontot konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

Milyen típusai vannak az arcplasztikának?

 • mini arcplasztika vagy MACSlift:

A leggyakoribb arcplasztikai beavatkozás. Mini arcplasztikát akkor végezzük, ha a bőr megereszkedése mérsékelt, kisebb mértékű, főként az arc alsó-középső részén és a nyaki területen látványos. A mini arcplasztika vagy MACSlift egy kevésbé invazív beavatkozás, csak minimális hegekkel jár. A vágás szinte láthatatlan, a fül mögött fut. A beavatkozás az arc alsó részét, a nyak és az áll bőrét feszesíti, emeli meg. A forradalmian új technikának köszönhetően nagyon egyszerű és épp ezért népszerű beavatkozás, mely során megmarad az arcod karaktere, az alsó részén megereszkedett bőr pedig újra feszessé, fiatalosabbá válik. A középarc fiatalos vonásait, teltségét saját zsír feltöltéssel állítjuk vissza, akár egyazon beavatkozás keretén belül.

 • kiterjesztett arcplasztika:

A kiterjesztett arcplasztikát nagyon ritkán, szinte egyáltalán nem végzünk már. Csak az arcszövetek jelentős megereszkedésekor indokolt. Ekkor egy hosszú metszést ejtünk a halántéktól indulva a fül mögötti területig, érintve a fül előtti részt is. A bőrt hátra, felfelé húzzuk, a bőrfelesleget eltávolítjuk. Ez a beavatkozás nagyobb heget hagy maga után, mint a mini arcplasztika és az eredménye sem mindig természetes hatású. A középső arc résztermészetes hatású megemelése saját zsír feltöltéssel oldható meg.

 • arcfeltöltés saját zsírral

Amennyiben az arcbőr megereszkedése mérsékelt, saját zsír feltöltéssel szépen visszaállítható az eredeti arcforma. A saját zsír a legtermészetesebb feltöltő anyag, ami tartósan megmarad a szervezetben, visszaadja a bőr rugalmasságát. További előnye, hogy őssejteket tartalmaz és a bőr is megfiatalodik felette. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a saját zsírátültetéshez a legkorszerűbb, kíméletes zsírleszívó technikát alkalmazzuk, melynek köszönhetően az átültetett zsírsejtek hosszú távon életképesek maradnak. Itt olvashatsz róla bővebben.

Mi történik az arcplasztika után?

 • A beavatkozás után a megfelelő gyógyulás érdekében kb. 1 hétig rugalmas kötést kell viselned az áll alatt.
 • Felléphet fájdalom, mely 2-3 nap alatt elmúlik. Közben fájdalomcsillapító szedése időnként szükséges.
 • 1-2 hétig duzzanat, feszülés érzés és véraláfutások jelenthetnek meg.
 • A beavatkozás után 10-14 nappal már megszűnnek a plasztika látható jelei, ekkor újra munkába állhatsz.

Mit tehetsz Te a legjobb eredmény érdekében?

 • Tartsd be pontosan az orvos utasításait.
 • A plasztikát követő 1 hónapban kerüld a fizikai aktivitást!
 • A megfelelő sebgyógyulás érdekében kerüld a napsugárzást!
 • Rendszeresen alkalmazott arcesztétikai, bőrfiatalító kezelésekkel hosszú távon fenntarthatod az elért eredményt.

Milyen kockázatai vannak az arcplasztikának?

Az arcplasztika során általános műtéti kockázatok felmerülhetnek, mint gyulladás, fertőzés, utóvérzés.

Plasztikai sebészünk részletes tájékoztatást nyújt a beavatkozás előtti konzultáción. Jelentkezz be a 0630 545 4159-es telefonszámon!

 

Árak

Arcplasztika         580 000 Ft-tól
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben