Ajakplasztika

Vonzó, érzéki, telt ajkak

Látványos eredmény - harmonikus arcforma

Fiatalosabb szájkörnyék
 

Neked ajánljuk az ajakplasztikát:

  • ha természetes hatású, tartósan telt ajkakra vágysz
  • ha úgy érzed, túlságosan vékony az ajkad
  • az alsó és felső ajkad közötti aszimmetriát szeretnéd megszüntetni
  • ha hangsúlyosabbá szeretnéd tenni ajkaid és ezáltal harmonikusabbá varázsolni az arcod

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Az ajakplasztika napjaink egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki érdeklődik az ajakplasztikai eljárások iránt, de a jelenleg elérhető beavatkozások között mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Sokak számára a természetes hatás az elsődleges cél, míg mások szeretnék jelentősebben hangsúlyozni ajkaikat. Az ajakplasztikai beavatkozásokkal mindenki számára biztosítani tudjuk a kívánt eredményt.

Az ajakplasztika azon túl, hogy az ajkakat tartósan teltebbé, vonzóbbá, szimmetrikusabbá varázsolja, különösen alkalmas az ajkak barázdáinak kisimítására, feszesebbé tételére is. Hangsúlyosabbá válik az ajkaid kontúrja, így egész arcodnak harmonikusabb megjelenést kölcsönöz. Gyakran ajánlják a beavatkozást azok számára, akiknek nagyobb a különbség a felső és alsó ajkak vastagsága között, mivel az eredmény rendkívül természetesnek hat.

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban az ajakplasztikai beavatkozások széles skálája elérhető, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő eljárást. A PermaLip ajakimplantátum hosszú távú, tartós, természetes érzetű eredményt biztosít. A saját zsírral történő ajakfeltöltést elsősorban azoknak ajánlja, akik nem szeretnék, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetükbe, de dúsabb ajkakra vágynak, és a hyaluronsavas kezelés által nyújtott eredménynél hosszabb távú megoldást keresnek. A hyaluronsavval történő ajakfeltöltés mindössze 20 perces beavatkozás, fájdalom és felépülési idő nélkül, gyorsan érheted el az eredményt. Itt olvashatsz róla bővebben.

Kérj időpontot konzultációra, hogy megtaláljátok a számodra optimális ajakformázási beavatkozást a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

 

Ár

PermaLip ajakimplantátum alsó vagy felső ajak* 200 000 Ft
PermaLip ajakimplantátum mindkét ajak* 350 000 Ft
Ajakfeltöltés saját zsírral egyéni ár

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben