Ajakfeltöltés saját zsírral

Telt ajkak természetesen

Az ajakfeltöltés a legtermészetesebb anyaggal, saját zsírral történik

Tartós eredmény: a saját zsír lassabban szívódik fel, mint a hyaluronsav

Természetes és biztonságos eljárás
 

Neked ajánljuk a saját zsírral történő ajakfeltöltést:

  • ha teltebb, formásabb, érzékibb ajkakra vágysz
  • ha fontos számodra, hogy ne kerüljön idegen anyag a szervezetedbe
  • ha tartósabb eredményre vágysz

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Ajakfeltöltés saját zsírral kezelésünket ajánljuk, ha elégedetlen vagy ajkaid vastagságával vagy formájával, netán alsó és felső ajkai közt zavaróan nagy a különbség. A saját zsír a legtermészetesebb feltöltőanyag, ráadásul a benne található őssejtek gyógyító hatásúak.

A saját zsírral történő ajakfeltöltés eredménye

Az ajakfeltöltés eredményeként kisimulnak az ajkak barázdái, a forma javításával pedig teltebbé, ezáltal vonzóbbá válnak az ajkak, egész arcod fiatalosabbá, harmonikusabbá válik.

Kérj időpontot konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

Hogyan végezzük a saját zsírral történő ajakfeltöltést?

Alapos vizsgálat és konzultáció előzi meg az ajakfeltöltést. Helyi érzéstelenítést követően történik a zsír leszívása - legtöbbször a köldök, has vagy belsőcomb felszínéről. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a zsírátültetés a legkorszerűbb zsírleszívó technikával történik, ami minimalizálja a fájdalmat és a bevérzést a leszívott területen. Az alaposan megtisztított zsírt egy úgynevezett kanülös tű segítségével töltjük fel az ajkakba. A BodyJet technológia másik előnye, hogy a leszívott zsírt rövid időn belül alkalmassá kerül a visszatöltésre, így több hosszú távon életképes zsírsejt jut vissza a szervezetbe. A saját zsír ennek ellenére idővel elkezd felszívódni, ezért a beavatkozás ismételhető, amennyiben a igényt tartasz rá.

Saját zsír vagy hyaluronsav?

Mindkettőnek megvan az előnye és a helye az arcesztétikai beavatkozások között. A hyaluronsav az ajakfeltöltéssel való „ismerkedéshez” kiváló, hisz azonnal láthatod majd, hogy a teltebb ajkaid miként illeszkednek az arcodba, hogyan varázsolják harmonikusabbá vonásaidat. A saját zsírral való feltöltést általában azok választják, akiket megnyugtat a tudat, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetükbe. A hyaluronsav kb. 6-8 hónap alatt felszívódik az ajkakból. A saját zsír azok számára is megoldás lehet, akik tartósabb, hosszabb távú megoldásra vágynak, hisz a zsír lassabban szívódik fel a szervezetben, mint a hyaluronsav. Viszont míg a hyaluronsavas feltöltés mindössze 20 percet vesz igénybe, míg a saját zsírral való feltöltés kb. 1,5 órás beavatkozás, és az azt követő felépülési idő hosszabb lehet. Az minimálisan invazív arcesztétikai beavatkozásoknak olyan széles skálája van, hogy mindenki számára meg lehet találni az igényeinek, idejének és elvárásainak megfelelő megoldást. Például, azok számára, akik garantáltan hosszú távú és tartós eredményre vágynak, a Permalip ajakimplantátumot ajánljuk.

Keresd fel plasztikai sebészünket a bővebb tájékoztatásért. Jelentkezz be konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon!

FONTOS! Fizetéssel kapcsolatos lényeges információ!

Felhívjuk figyelmed, hogy a kezelés igénybevételéhez előleg fizetése szükséges. Az előleg a kezelés 20%-a, melyet kérünk, legkésőbb 1 héttel a kezelés előtt utalj át vagy fizess be készpénzben számlánkra. Amennyiben az összeg nem érkezik meg kezelési időpontod előtt 1 héttel korábban, foglalási időpontodat automatikusan töröljük. Ha a kezelést megelőző héten belül mondod le az időpontod, az előleget sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. Továbbá felhívjuk figyelmed, hogy a beavatkozások költségét előre, közvetlenül a beavatkozás előtt kell kifizetni. Megértésed és együttműködésed előre is köszönjük.

 

Ár

Ajakfeltöltés saját zsírral        egyéni ár
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben